Şampiyonlar Tunceli'de kampa girdi

Şampiyonlar Tunceli'de kampa girdi
 hozathaber.com Muhabiri
Norveç Milli Takım Antrenörü Daimi Akın ve dünya şampiyonu sporcular, Tunceli'ye gelerek Dersim Kick Boks Spor Kulübü'nün düzenlediği kampa katıldı. Kamp süresince antrenmanlar yapılacak ve başarıya yönelik çalışmalar devam edecek.

Tunceli'nin faaliyet gösteren Dersim Kick Boks Spor Kulübü, Norveç Milli Takım Antrenörü Daimi Akın ve dünya şampiyonu sporcularıyla birlikte 5 günlük uluslararası bir kamp düzenledi. Aynı zamanda dünya şampiyonu Duygu Turan ve Elazığ'dan gelen sporcuların da katıldığı kamp büyük ilgi gördü.

Norveç Milli Takımı Baş Antrenörü Daimi Akın, kamp süresince Tunceli'deki sporculara eğitim verecek ve tecrübelerini paylaşacaklarını belirtti. Akın, Dersim Kick Boks Spor Kulübü salonunu çok beğendiğini ve gelecek yıllarda burada uluslararası kamplar düzenlemeyi düşündüklerini söyledi.

Kulüp Antrenörü Gürsel Tayam ise kampın başarılı bir şekilde başladığını ve sporcuların yoğun çalışmalara devam ettiğini ifade etti. Tayam, kasım ayında Portekiz'de düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek olan sporcuları Erivan Barut'a güveninin tam olduğunu belirterek, başarılarının devam edeceğini vurguladı.

Dersim Kick Boks Spor Kulübü, uluslararası işbirlikleri ve kamp programları ile Türkiye'nin spor alanında önemli başarılara imza atmaya devam ediyor.

Bu haber toplam 121 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.