Pülümür'de Ev Bahçesinde Uyuşturucu Baskını!

Pülümür'de Ev Bahçesinde Uyuşturucu Baskını!
Tunceli'nin Pülümür ilçesinde bir evin bahçesinde ve saksılarında uyuşturucu yetiştirildiği belirlendi. İlgili operasyonda 105 kök kenevir ve diğer uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde bir şahsın evinin bahçesinde ve saksılarında uyuşturucu yetiştirdiği ortaya çıktı. İl Jandarma Komutanlığı, kentte uyuşturucuyla mücadeleyi artırarak kullanımı ve ticaretini önlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Son olarak, bu mücadele kapsamında, Kayırlı köyünde Z.G isimli bir bireyin yaşadığı eve yönelik operasyon düzenlendi. Evde yapılan detaylı aramalarda, bahçede ve saksılarda büyümekte olan 105 adet kenevir bitkisi, 2 adet skunk ve 2 gram kenevir tohumuna el konuldu.

Olayla ilgili soruşturmayı derinleştiren ekipler, şüpheli Z.G'yi gözaltına aldı. Zanlının, jandarmadaki sorgu ve diğer işlemleri devam ederken, bölgede uyuşturucuyla mücadele operasyonlarının hız kesmeden süreceği belirtildi. Bu olay, yetkililerin uyuşturucuyla mücadelede ne kadar kararlı olduklarını bir kez daha gösterdi. (İLKHA)

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 420 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.