Muhtarlık Görevinin Ardından Baraka'da Yaşayan Mustafa Kurucan'a Kaymakam ve Jandarma Komutanından Destek

Muhtarlık Görevinin Ardından Baraka'da Yaşayan Mustafa Kurucan'a Kaymakam ve Jandarma Komutanından Destek
 hozathaber.com Yazı İşleri Müdür
Pülümür Kaymakamı ve Jandarma Komutanı, 20 Yıllık Muhtar Mustafa Kurucan'a Yardım Eli Uzattı: Barınağın Onarımına Destek!

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ramazan Onur Can, 20 yıl boyunca muhtarlık yapmış Mustafa Kurucan'a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında, köydeki baraka'da yaşamını sürdüren Mustafa Kurucan'ın yaşam koşulları ve barınağın ihtiyaçları ele alındı.

Kaymakam Çakal ve Binbaşı Can, 20 yıl boyunca muhtarlık görevini başarıyla yürütmüş olan Mustafa Kurucan'ın barakasını ziyaret ederek, onunla bir araya geldi. Ziyaret sırasında, Mustafa Kurucan'ın yaşam şartları ve barakada'ki ihtiyaçlar incelendi.

Ziyaret sırasında, Mustafa Kurucan'ın barakası'nın onarılması ve ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda kaymakamın destekçi olması duygusal anlara sahne oldu. Kaymakam Çakal, muhtarın yaşam kalitesini artırmak adına üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getireceklerini ifade etti.

Bu insan odaklı ziyaret, Pülümür ilçesindeki yerel yönetim ile köy sakinleri arasındaki dayanışmayı bir kez daha vurgulayarak, toplumsal dayanışmanın gücünü ortaya koydu.

Bu haber toplam 329 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.