Pertek Yolu'nda Kaza: 1 Yaralı

Tunceli Pertek'te Kaza: Yaşlı Adam Yaralandı, Soruşturma Devam Ediyor

Tunceli'nin Pertek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Yusuf Besler (75) yaralandı. Pertek Yolu üzerinde, 62 AL 774 plakalı aracıyla seyir halinde olan Sabriye Tali, karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı adam Yusuf Besler'e çarptı.

Kaza sonrası olay yerine hemen jandarma ekipleri sevk edilerek önlem alındı. Ayrıca, yaralı yaşlı adamın sağlık durumunun ciddiyetini belirlemek amacıyla ambulans da olay yerine yönlendirildi. Yusuf Besler, hızla Pertek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

pertekte-kaza.jpg

Kaza sonrası yetkililer hemen soruşturma başlattı. Kaza nedeniyle yaşanan olayla ilgili detaylı incelemeler sürdürülüyor. Olayın detayları hakkında henüz net bir bilgi verilmezken, kazaya neden olan faktörler üzerinde duruluyor.

Yaralının sağlık durumuyla ilgili kesin bilgilere ulaşılmadı. Ancak hastane yetkilileri, yaralının tedavisine devam edildiğini ve gelişmelerin yakından takip edildiğini açıkladı.

Pertek Yolu'nda meydana gelen bu kazanın ardından, trafik güvenliği ve yaya geçitlerinin önemi bir kez daha gündeme gelmiş oldu. Kazanın ayrıntılarına dair soruşturma devam ederken, yaşlı amcanın sağlık durumu ve olayla ilgili yeni gelişmeler bekleniyor.

pertek-yolunda-kaza.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

Bu haber toplam 610 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.