Öğretmen Nevzat Akdemir için anma töreni düzenlendi

Öğretmen Nevzat Akdemir için anma töreni düzenlendi
Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde, 30 yıl önce PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan öğretmen Nevzat Akdemir için anma töreni düzenlendi.

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde, 30 yıl önce PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan öğretmen Nevzat Akdemir için anma töreni düzenlendi. Program, Tekeli köyünde gerçekleştirildi ve törene ilçe yöneticileri, güvenlik güçleri, eğitimciler, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Anma töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından, öğretmen Nevzat Akdemir'in şehit düştüğü yerde özgeçmişi okunarak dualar edildi. Törende, Çemişgezek Kaymakamı, Belediye Başkanı, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Müftüsü ve diğer kurum amirleri de hazır bulundu.

Bu anma töreni, Nevzat Akdemir'in fedakarlığını ve terörün yarattığı acıyı hatırlamak, onu minnetle anmak ve şehitlerimize olan saygımızı ifade etmek amacıyla düzenlenmiştir. Şehit öğretmen Nevzat Akdemir gibi vatanına hizmet eden kahramanlara olan vefa duygusu, böylesi anma etkinlikleriyle yaşatılmaya çalışılmaktadır.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.