Munzur Vadisi'nde Piknik Yapan Vatandaşlar Ayı Sürpriziyle Karşılaştı!

Munzur Vadisi'nde Piknik Yapan Vatandaşlar Ayı Sürpriziyle Karşılaştı!
Tunceli'nin doğal güzellikleriyle ünlü Munzur Vadisi bölgesinde, piknik yapan vatandaşlar ilginç bir ayı sürpriziyle karşılaştı.

Tunceli'nin doğal güzellikleriyle ünlü Munzur Vadisi bölgesinde, piknik yapan vatandaşlar ilginç bir ayı sürpriziyle karşılaştı. Munzur Vadisi Milli Parkı içerisinde bulunan Halbori Gözelerinde piknik yapan vatandaşlar, çöp konteynerini karıştıran bir ayı ile karşılaştı. Doğal yaşam alanında şaşırtıcı bir an yaşayan vatandaşlar, ayının beklenmedik misafirliğine tanık oldular.

Ayının piknik alanında dolaşması ve konteyner etrafında yiyecek araması vatandaşları şaşırttı, ancak kimse panik yapmadan o anları cep telefonu kameralarıyla görüntüledi. Ayının keyifli pikniklerine dahil olmasını izlemek, vatandaşlara unutulmaz bir anı bıraktı.

Şans eseri herhangi bir olumsuz durum yaşanmadan ayı, karnını doyurduktan sonra bölgeden ayrıldı. Vatandaşlar, doğal yaşam alanlarına yapılan bu tür ziyaretlerde dikkatli olmanın ve doğal yaşamı korumanın önemini bir kez daha hatırladı.

Munzur Vadisi, Türkiye'nin doğal güzellikleriyle ünlü ve koruma altındaki önemli bölgelerinden biridir. Bu tür doğal yaşam alanlarında ziyaretçilere düşen sorumluluk, çevreyi temiz tutmak ve doğal yaşamı rahatsız etmeden keyifli vakit geçirmektir. Vatandaşlar, bu tür doğal alanlara ziyaretlerde çevreye duyarlı olmayı ve doğal yaşamı gözlemlemekten keyif almaya devam etmeyi amaçlamaktadır.

aw937566-03.jpg
Tunceli'de piknik yapan vatandaşlara 'ayı' sürprizi

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 288 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.