Munzur Üniversitesi'nde Kan Bağışı

Munzur Üniversitesi'nde Kan Bağışı
Munzur Üniversitesi öğrencileri, kampüslerinde düzenlenen kan bağışı kampanyasıyla toplumsal dayanışmayı ve insan hayatına katkıyı hedefliyor.

Munzur Üniversitesi öğrencileri, insan hayatına değer katan bir adım atmaya kararlı. Üniversitenin kampüsünde gerçekleştirilen kan bağışı kampanyası, öğrenciler arasında büyük ilgi gördü.

Üniversite kampüsünde düzenlenen kampanyada, öğrenciler gönüllü olarak kan bağışında bulunuyorlar. Kan bağışı, hayat kurtarma amacı taşıyan bir hareket olmanın ötesinde, toplumsal dayanışmanın bir örneği olarak da değerlendiriliyor.

Munzur Üniversitesi'nin öğrencileri, bu anlamlı kampanya ile insanlık için bir arada olmanın, topluma fayda sağlamanın ve sorumluluklarını yerine getirmenin bilincindeler. Kan bağışı kampanyası, öğrencilerin sağlıkla ilgili farkındalık oluşturmanın yanı sıra hayat kurtarma potansiyeli taşıyan bir etkinlik olarak öne çıkıyor.

Kampanyaya katılan öğrenciler, bir insanın yaşamını kurtarmanın verdiği duyguyla, toplumsal sorumluluklarını yerine getiriyorlar. Munzur Üniversitesi'nin bu örnek kampanyası, diğer eğitim kurumlarına da ilham kaynağı olabilir. Kan bağışı kampanyası, öğrenciler arasındaki dayanışmayı ve toplumsal sorumluluğu teşvik ediyor.

munzur-universitesinden-kan-bagisi-kampanyasi.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 467 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.