Munzur Dağları'nda Hafta Sonu Yoğunluğu

Munzur Dağları'nda Hafta Sonu Yoğunluğu
 hozathaber.com İnternet Editörü
Erzincan'ın doğal cenneti Girlevik Şelalesi, hafta sonunda yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu; doğal güzellikleriyle büyüledi.

Erzincan'ın nefes kesen doğal güzelliklerinden olan Girlevik Şelalesi, hafta sonunda turistlerin ilgi odağı oldu. Kentin merkezine sadece 35 kilometre uzaklıkta yer alan şelale, Munzur Dağları'nın eteklerinde, Kalecik köyü yakınlarında dokuz farklı kaynak suyunun birleşimiyle oluşuyor.

Bu hafta sonu, yerli ve yabancı ziyaretçiler, tur şirketlerinin organize ettiği turlarla şelaleyi keşfe çıktı. 40 metreden dökülen buz gibi su, Girlevik'in eşsiz doğal güzelliğini sergiliyor. Kış aylarında donan sularıyla oluşturduğu sarkıtlarla büyülü bir atmosfere bürünen şelale, yazın da ziyaretçilerine unutulmaz manzaralar sunuyor.

munzur-dagi-eteklerii.jpg

Şelalenin etkileyici doğasında öz çekimler yapan ve piknik alanlarında vakit geçiren ziyaretçiler, Girlevik'in doğal ve huzurlu ortamını takdir ediyor. Ziyaretçilerden biri, “Girlevik, Erzincan'ın doğal cennet köşelerinden. Her gelişimizde mutlaka ziyaret ediyor, doğanın serinliğinde ailece piknik yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

munzur-dagi-etekleri.jpg

Bu haber toplam 854 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.