Muhammed Dursun, Şampiyonluk İçin Munzur Dağları'nda Antrenmanlara Başladı!

Muhammed Dursun, Şampiyonluk İçin Munzur Dağları'nda Antrenmanlara Başladı!
Kick boksçu Muhammed Dursun, kıtalar arası ağır sıklet unvanı için Tunceli'nin Ovacık bölgesindeki Munzur Dağları'nda zorlu antrenmanlara girişti. Antrenörü Ali Musa Mengüş ile beraber yoğun bir kamp süreci geçiren Dursun, büyük maça hazırlanıyor.

Profesyonel kick boksçu Muhammed Dursun, kıtalar arası ağır sıklet unvanı için zorlu bir müsabaka öncesi Tunceli'nin Ovacık bölgesinde yer alan Munzur Dağları'nda yoğun antrenmanlara başladı. Tokat doğumlu, İstanbul'da yaşamını sürdüren 30 yaşındaki Dursun, 2005 yılından bu yana kick boks ile iç içe. Kazandığı şampiyonluklar ve ödüllerle adından sıkça söz ettiren Dursun, 25 Kasım'da İstanbul'da gerçekleşecek büyük maç için hazırlıklarını Tunceli'de sürdürüyor.

Muhammed, antrenörü Ali Musa Mengüş ile Munzur Dağları'ndaki zorlu arazide, teknik ve taktik ağırlıklı antrenmanlarla kondisyonunu üst seviyeye taşıyor. Dursun, bu eğitimlerin kemer mücadelesindeki rakibi Kamba Kazola karşısında üstün gelmesinde büyük rol oynayacağına inanıyor.

Antrenör Mengüş, Tunceli'nin sporcular için doğal bir antrenman sahası olduğuna dikkat çekerek, bölgenin yüksek rakımının sporculara ekstra avantaj sağladığını belirtti. Munzur Dağları'nın, sporcuların doğayla iç içe bir antrenman deneyimi yaşamalarına olanak tanıdığını vurgulayan Mengüş, böylesi bir ortamın sporcuların performanslarını olumlu yönde etkilediğine inanıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı (AA)

Bu haber toplam 952 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.