Köprübaşı Mahallesi'nde TOKİ Mevkiinde Kilitli Parke Onarımı Tamamlandı

Köprübaşı Mahallesi'nde TOKİ Mevkiinde Kilitli Parke Onarımı Tamamlandı
Köprübaşı Mahallesi'nde bulunan TOKİ Mevkiinde yapılan kilitli parke onarım çalışmaları başarıyla tamamlandı.

Köprübaşı Mahallesi'nde bulunan TOKİ Mevkiinde yapılan kilitli parke onarım çalışmaları başarıyla tamamlandı. Yapılan çalışmalarda emek veren tüm mesai arkadaşlarına teşekkür ediyoruz.

Köprübaşı Mahallesi sakinlerini uzun süredir etkileyen kilitli parke sorunu, belediye ve ilgili ekiplerin özverili çalışmaları sayesinde çözüme kavuştu. Onarım sürecinde yapılan çalışmalarla yolların daha düzenli ve güvenli hale getirildi.

Vatandaşların günlük hayatını olumsuz etkileyen bu sorunun çözülmesi, ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılandı. Belediye ve ekiplerin gösterdiği gayretli çalışmalar, mahalle sakinlerine daha konforlu bir yaşam alanı sunmayı amaçladı.

Köprübaşı Mahallesi sakinleri, yollarının onarıldığı ve kilitli parke sorununun çözüldüğü için yetkililere teşekkür ederek, ilçenin daha güzel bir görünüme kavuştuğunu ifade etti.

Kilitli parke onarım çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte mahalle sakinleri, rahat ve güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlayabilecekler. Belediye ekiplerine duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, mahallelerinin daha modern ve düzenli görünüm kazanmasından dolayı mutluluklarını belirtti. (İLKHA)

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 115 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.