ülümür'de Yıkım Kararı Alan Konutlara Konteyner Kent Projesi

ülümür'de Yıkım Kararı Alan Konutlara Konteyner Kent Projesi
Pülümür'e Konteyner Kent Projesi İçin İhale Tamamlandı

Pülümür ilçesinde, Meydanlar Mahallesi'nde yıkımına karar verilen konutlarda oturanların geçici barınma sorununa çözüm olması amacıyla planlanan Konteyner Kent projesi için çalışmalar başlatıldı. İhale süreci tamamlanan Konteyner Kent için Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, AFAD personeliyle bir araya gelerek, proje için seçilen alanın teslimini gerçekleştirdi.

bfbnng.jpg

Pülümür Kaymakamı, Konteyner Kent Projesi İçin Yapı Kuruluşu Temsilcileriyle Görüştü.

Kaymakam Çağatay Çakal, sahada yapı kuruluşunun temsilcileriyle bir araya gelerek, Konteyner Kent kurulacak olan bölgeyi teslim etti. Yapılan toplantıda proje detayları ve uygulama planı üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

safagasg.jpg

Pülümür Kaymakamı, proje kapsamında yapılan ihaleyi alan kuruluşun temsilcilerine başarılar dileyerek, hızlı bir şekilde Konteyner Kent'in hayata geçirilmesi için iş birliği çağrısında bulundu. Projenin, ilçede konutlarından ayrılmak zorunda kalan vatandaşlara geçici barınma imkanı sağlaması bekleniyor.

Pülümür'de Meydanlar Mahallesi'nde yıkım kararı alınan konutlarda oturanların geçici barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla başlatılan Konteyner Kent projesi için çalışmalara başlandı. Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, AFAD personeliyle bir araya gelerek proje için seçilen alanın teslimini gerçekleştirdi.

Kaymakam Çağatay Çakal, Konteyner Kent projesi kapsamında yapılan ihaleyi alan kuruluşun temsilcileriyle bir araya gelerek proje detayları ve uygulama planı hakkında görüş alışverişinde bulundu. Projenin, ilçede konutlarından ayrılmak zorunda kalan vatandaşlara geçici barınma imkanı sağlaması bekleniyor. Yapılan toplantıda, projenin hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi için iş birliği çağrısında bulunuldu.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 205 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.