"Kaymakam Hakan Konak, Yayıkağıl ve Sarıyayla Köylerini Ziyaret Etti

"Kaymakam Hakan Konak, Yayıkağıl ve Sarıyayla Köylerini Ziyaret Etti
 hozathaber.com İnternet Editörü
Nazımiye Kaymakamımız Sayın Hakan Konak, ilçemizin Yayıkağıl ve Sarıyayla köylerini ziyaret ederek köy sakinleriyle bir araya geldi.

Nazımiye Kaymakamımız Sayın Hakan Konakk, ilçemizin Yayıkağıl ve Sarıyayla köylerini ziyaret ederek köy sakinleriyle bir araya geldi. Bu ziyaret kapsamında, KÖYDES (Kırsal Kalkınma Destekleri) 2023 Yılı Yatırım Programı kapsamında devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Kaymakam Konakk, köy ziyaretlerinde vatandaşlarımızla samimi bir şekilde sohbet etti ve onların talep ve sorunlarını dinledi. Ayrıca, köylerde gerçekleştirilen yol yapım çalışmalarını da yakından takip etti. Yol yapım çalışmalarının ilerlemesini yerinde görerek, köylerin ulaşım sorunlarının çözümüne yönelik çalışmaları değerlendirdi.

d41c2474-88a6-4c47-a47e-e2e3ca31d819.jpeg
"Kaymakam Hakan Konak, Yayıkağıl ve Sarıyayla Köylerini Ziyaret Etti

Kaymakam Konakk, ziyaretler sırasında köy sakinlerine gelecekte planlanan projeler ve yatırımlar hakkında bilgi verdi. Ayrıca, vatandaşların memnuniyetini ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, köylerin daha iyi bir yaşam standartına kavuşması için çalışmaların sürdürüleceğini vurguladı.

Bu ziyaretler, yerel yönetimlerin köylerdeki kalkınma ve iyileştirme projelerini takip etme ve vatandaşlarla doğrudan iletişim kurma amacını taşıyor. Kaymakam Konakk'ın bu tür saha ziyaretleri, köylerimizin kalkınması ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin artırılması için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Bu haber toplam 187 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.