Kaymakam Cem Emir Parkı'ndaki Hozat Kadın Kooperatifi'nin açılışını gerçekleştirerek çalışanlara başarılar diledi

Kaymakam  Cem Emir Parkı'ndaki Hozat Kadın Kooperatifi'nin açılışını gerçekleştirerek çalışanlara başarılar diledi
Kaymakam Mahmut Fazıl Yıldız, Cem Emir Parkı'nın açılışını gerçekleştirerek Hozat Kadın Kooperatifi'ne başarılar diledi.

Kaymakam Mahmut Fazıl Yıldız, bugün ilçemizde bulunan Cem Emir Parkı'nı ziyaret etti. Park içerisinde faaliyet gösteren Hozat Kadın Kooperatifi Yöresel Kahvaltı Yemek ve Kafetarya'nın açılışını gerçekleştiren Kaymakam Yıldız, çalışanlara hayırlı olsun dileklerini ileterek bol kazançlar diledi.

Cem Emir Parkı, ilçemizdeki vatandaşlarımızın dinlenme ve eğlence ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yapılan modern bir park projesidir. Park içerisindeki Hozat Kadın Kooperatifi Yöresel Kahvaltı Yemek ve Kafetarya da, yerel lezzetlerin sunulduğu bir mekan olarak hizmet vermektedir.

Kaymakam Yıldız, ziyaretinde parkın güzelliklerini ve düzenlemelerini yakından inceledi. Kadın kooperatifinin açılışına katılarak çalışanları tebrik etti ve başarılar diledi. Aynı zamanda, kadınların ekonomik güçlenmesi ve istihdamının artırılması amacıyla kurulan kooperatifin ilçemizin sosyal ve ekonomik kalkınmasına önemli katkılar sağlayacağını belirtti.

Bu ziyaret ve açılış etkinliği, ilçemizdeki sosyal ve ekonomik faaliyetlere verilen destek ve ilginin bir göstergesi olarak değerlendirilebilir. Kaymakam Mahmut Fazıl Yıldız'ın parkı ziyaret ederek çalışanlarla bir araya gelmesi, ilçe halkı ve işletme sahipleri arasında olumlu bir etki yaratmıştır. Parkın ve kooperatifin başarılı bir şekilde faaliyet göstermesi için gerekli destek ve teşviklerin sağlanacağı da vurgulanmıştır.

Kaynak:Haber Merkezi

Bu haber toplam 175 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.