"Karşılar Köyünde Ayıyla Konuşan Vatandaşın Sevimli İlişkisi İzleyenleri Gülümsetti"

"Karşılar Köyünde Ayıyla Konuşan Vatandaşın Sevimli İlişkisi İzleyenleri Gülümsetti"
 hozathaber.com Yazı İşleri Müdür
Tunceli'nin Karşılar köyünde bir vatandaşın beslediği ayıyla olan samimi ilişkisi izleyenleri gülümsetti.

Ayıyla konuşup ona yiyecek bırakan ve ona öpücük atan Ahmet Memicil, Tunceli'nin Karşılar köyünde bulunan Halbori Gözeleri mesire alanında bu aktiviteleri gerçekleştiriyor. Memicil, hemen her gün bölgeye giderek ayıyı besliyor ve onunla konuşuyor. Son ziyaretinde cep telefonunu açıp kayıt alan Memicil'in konuşmaları, izleyenleri kahkahaya boğmuş.

Memicil, ayıya "Amca" diye sesleniyor ve ona yiyecek bıraktığını belirtiyor. Konuşmalarında ayıya hitap ederken "Hasan amca burada. Afiyet olsun. Aferin oğluma, afiyet olsun benim oğluma. Simidini ye tamam canım. Tamam oğlum çekildim. Seni seviyorum oğlum, seni seviyorum paşam" şeklinde sesleniyor. Ayrıca Memicil, ayıya öpücük atmayı da ihmal etmiyor.

Bu durum izleyenleri gülümsetiyor çünkü normalde insanlar genellikle vahşi hayvanlarla bu kadar yakın temas kurmazlar. Ancak Memicil'in ayıyla kurduğu samimi ilişki, ilgi çekici ve sevimli bir hale dönüşmüş. Ayıların vahşi hayvanlar olduğu ve doğal ortamlarında yaşamaları gerektiği unutulmamalıdır. Bu tür ilişkilerde dikkatli olmak ve doğaya saygı göstermek önemlidir.

Makale

Bu haber toplam 941 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.