Kalan Müzik Etkinliğiyle Açılan Hasan Saltık Kültür Merkezi, Dersim'i Coşturdu

Kalan Müzik Etkinliğiyle Açılan Hasan Saltık Kültür Merkezi, Dersim'i Coşturdu
 hozathaber.com Muhabiri
Hasan Saltık Kültür Merkezi Hozat'ta Büyük Coşkuyla Açıldı: 'Kalan Müzik' Etkinliği Unutulmaz Anılarla Dolu

Dersim'in Hozat ilçesinde bulunan Hasan Saltık Kültür Merkezi, "Kalan Müzik" adlı özel bir etkinlikle açıldı. Günün anlam ve önemine dair yoğun ilgi gösterilen bu özel günde, katılımcılara, Hozat Belediyesi'ne, sanatçılara ve etkinliğe katılamayan ancak dileklerini ileten tüm sanatseverlere teşekkürler sunuldu.

Hasan Saltık Kültür Merkezi'nin açılışında bir araya gelen sanatseverler, etkileyici performanslar sergileyen değerli sanatçılara yoğun ilgi gösterdi. Açılış törenine katılan ve etkinliklere destek veren Hozat Belediyesi'ne teşekkür eden organizatörler, aynı zamanda katılım gösteren sanatçılara ve etkinliğe duyulan yoğun ilgiden dolayı Dersim halkına özel bir teşekkür etkinliği düzenledi. Programa katılamayan ancak sevgi ve desteklerini ileten sanatseverler de unutulmadı ve onlara teşekkür edildi.

sanatin-kalbi-hozatta-atti.jpg

Bu özel günün paylaşılan karelerinde, açılış coşkusunun yanı sıra sanatın birleştirici gücü ve Dersim'in kültürel zenginliği vurgulanarak, Kalan Müzik adlı etkinliğin başarılı bir şekilde gerçekleştirildiği belirtildi.

Bu haber toplam 632 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.