Kaçak Avcılar Ayak İzleriyle Tek Tek Belirlendi

Kaçak Avcılar Ayak İzleriyle Tek Tek Belirlendi
 hozathaber.com Muhabiri
Ayak İzleri Suçüstü Getirdi: Kaçak Avcılar Doğa Koruma Ekiplerinin Gözaltında

Kaçak Avcılar Ayak İzlerinden Yakalandı: Doğa Koruma Ekiplerinden Suçüstü Operasyon

Dersim’in Çemişgezek ilçesinde, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçak avcılıkla mücadele kapsamında etkili bir operasyona imza attı. Dağlık alanda gerçekleştirilen denetimler sırasında, yaban keçisini avlamaya çalışan kaçak avcıları ayak izlerini takip ederek suçüstü yakaladı.

Suçüstü Operasyon: Ayak İzleri Belirleyici Rol Oynadı

Doğa Koruma ekipleri, denetimler sırasında bir araçla karşılaştı ve aracın etrafındaki ayak izlerini titizlikle takip etti. İzler, yaban keçisinin avlanması için kurulan gümeyi işaret ediyordu. Ayak izleri doğrultusunda gerçekleştirilen operasyon, kaçak avcıları suçüstü yakalamada önemli bir rol oynadı.

ayak-izlerini-takip-ettiler-kacak-avcilari-yakaladilar.jpg

300 Bin TL Ceza ve Silahlara El Konuldu

Suçüstü yakalanan avcıların üzerinde yapılan kontrolde, ekipler tarafından avlanmak için kullanılan silahlara el konuldu. Toplamda 300 bin TL ceza uygulanan kaçak avcılara, yaban keçisini avlama girişimlerinin cezai yaptırımları ağır bir şekilde uygulandı.

Bu başarılı operasyon, doğanın korunması ve kaçak avcılıkla etkili bir mücadelenin sürdürülmesi adına Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerinin kararlı çalışmalarını bir kez daha ortaya koydu.

Bu haber toplam 167 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.