İşçi Hakları İçin Mücadele Seyit Rıza Meydanı'nda Yankı Buldu

İşçi Hakları İçin Mücadele Seyit Rıza Meydanı'nda Yankı Buldu
 hozathaber.com Muhabiri
Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (FEDAŞ) çatısı altında görev yapan enerji emekçileri, tam 35 gündür "İnsanca bir yaşam" talepleriyle çıktıkları yolda, mücadelelerine devam ediyorlar.

Ancak, bu uzun süren eylem boyunca işçilere dayanışma müzik dinletisi düzenleme hakkı tanınmazken, FEDAŞ çalışanları sessiz kalmadı. Bugün Seyit Rıza Meydanı'nda gerçekleşen geniş katılımlı basın açıklaması, işçilerin kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Enerji emekçileri, Meydan'da büyük bir pankartla "Ücretlerimiz barınmaya, beslenmeye, yaşama yetmiyor!, İnsanca bir yaşam istiyoruz!" mesajını yükseltti. Bu önemli açıklama sırasında, işçilere YSP Millet Vekili Ayten Kordu, sivil toplum örgütü temsilcileri ve yurttaşlar destek verirken, sanatçılar Pınar Aydınlar, Taylan Yıldız, Şenol Akdağ, Zeynep Kılıç ve Musa Baki de işçilere moral sağladılar.

DİSK/Enerji-Sen Genel Sekreteri Emin Atsız, işçiler adına yaptığı açıklamada, enerji emekçilerinin haklarını alana kadar mücadelelerine devam edeceklerini vurguladı. İşçilerin "İnsanca bir yaşam" talepleri, hala olumlu bir yanıt bulmamış olsa da, bu kararlılık ve dayanışma, FEDAŞ işçilerinin hakları için verdikleri mücadelenin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.

FEDAŞ işçilerinin sesi her geçen gün daha da yüksek çıkıyor, ve kamuoyu bu önemli mücadeleyi desteklemeye devam ediyor. İnsanca bir yaşam hakkı için verilen bu onurlu mücadelede FEDAŞ işçilerinin yanındayız. (Hozat Haber)

10.jpg

9.jpg

8.jpg

7.jpg

6.jpg

5.jpg

4.jpg

3.jpg

2.jpg

1.jpg

Bu haber toplam 605 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.