İl Müftülüğü Önderliğinde Tunceli'de Regaip Kandili Kutlamaları Gerçekleştirildi

İl Müftülüğü Önderliğinde Tunceli'de Regaip Kandili Kutlamaları Gerçekleştirildi
 hozathaber.com Muhabiri
Regaip Kandili Coşkusu Tunceli'yi Sardı: İl Müftülüğü Organizasyonuyla Merkezde Özel Program

Üç ayların başlangıcı olan mübarek Regaip Kandili, tüm İslam aleminde coşku ve maneviyatla karşılandı. Tunceli İl Müftülüğü'nün düzenlediği özel etkinlik, bu kutsal gecenin anlamını ve önemini vurgulamak amacıyla ildeki birçok vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

Merkezde düzenlenen Regaip Kandili programı, ilahiler, dua ve özel konuşmalarla dolu bir atmosferde geçti. İl Müftülüğü'nün öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte, Tunceli halkı bir araya gelerek manevi bir birliktelik yaşadı.

il-muftulugu-onderliginde-tuncelide-regaip-kandili-kutlamalari-gerceklestirildii.jpg

Programda yapılan dua ve ibadetlerle, katılımcılar kandilin ruhuna uygun bir şekilde manevi bir atmosferde buluştu. Regaip Kandili, rahmet ve mağfiret gecesi olarak kabul edilirken, bu özel gün vesilesiyle duaların kabul olduğuna inanılıyor.

Tunceli'de gerçekleştirilen Regaip Kandili etkinliği, İl Müftülüğü'nün özverili çalışmaları ve vatandaşların yoğun katılımıyla anlamını daha da güçlendirdi. Bu tür etkinliklerin toplumda birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmesi, manevi değerlere olan hassasiyeti arttırması açısından önem arz etmektedir. Allah'a yönelen duaların, ülkemize ve tüm insanlığa huzur ve barış getirmesini temenni ediyoruz.

Bu haber toplam 22 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.