İhtiyaç Sahibi Öğrencilere ve Ailelere Tuncelili İş Adamın'dan 1.3 Milyon Liralık Destek

İhtiyaç Sahibi Öğrencilere ve Ailelere Tuncelili İş Adamın'dan 1.3 Milyon Liralık Destek
Almanya'da yaşayan Tuncelili iş insanı Ali Rıza Doğan, memleketi Tunceli'deki ihtiyaç sahibi öğrenci ve ailelere yürekleri ısıtan bir yardım eli uzattı. Doğan, daha önce de ihtiyaç sahiplerine destek vermişti.

İhtiyaç Sahibi Öğrencilere ve Ailelere Büyük Destek

Tuncelili iş insanı Ali Rıza Doğan, Almanya'dan memleketi Tunceli'ye büyük bir yardım eli uzattı. Doğan, 220 üniversite öğrencisine 3'er bin liralık maddi destek sağlarken, 330 aileye de gıda yardımında bulundu. Toplamda 1 milyon 300 bin liralık ayni ve nakdi yardım, ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürdü.

Memleket Bağları Asla Kopmaz

İhlas Haber Ajansı'nın Servis Ettiği Habere Göre; Doğan, yardım çalışmalarıyla ilgili şunları söyledi: “Köyden çıktıktan sonra bir süre İstanbul'da kaldım daha sonra da Almanya'ya gittim. 15 yıldan bu yana Almanya'da yaşıyorum. Çok sayıda büyük organizasyona ev sahipliği yapan 3 düğün salonum var. Memleketimden ayrıldıktan sonra bağlarımı hiç koparmadım. Her yıl ihtiyaç sahibi insanlarımıza elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum.”

1-3-milyon-liralik-destekk.jpg

Adil Dağıtım İçin Özenli Seçim Süreci

Doğan, ihtiyaç sahibi aileleri belirlerken merkez ve ilçelerden bu aileleri tanıyan insanlarla temasa geçtiğini belirtti. Bu süreçte adil bir dağıtımın sağlanması için titizlikle çalıştıklarını ifade eden Doğan, herkesi, özellikle üniversite öğrencileri ve ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya çağırdı.

1-3-milyon-liralik-destekkk.jpg

Ali Rıza Doğan'ın Almanya'dan memleketi Tunceli'ye yaptığı bu büyük yardım, bölgedeki ihtiyaç sahipleri için büyük bir umut kaynağı oldu. Doğan'ın bağışları, sadece maddi destek sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda insanların yüzlerinde tebessümleri yeniden yeşertti. Bu tür fedakarlıklar, toplumda dayanışma ve yardımlaşma duygularının güçlenmesine de katkı sağlıyor.

1-3-milyon-liralik-destekkkk.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 126 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.