Hozat'ta Güvenlik Şeridi Çekildi! Metruk Yapıların Kontrollü Yıkımına Başlanacak

Hozat'ta Güvenlik Şeridi Çekildi! Metruk Yapıların Kontrollü Yıkımına Başlanacak
Tunceli'nin Hozat ilçesinde bulunan ve yıkılmaya yüz tutmuş metruk yapıların kontrollü bir şekilde yıkımı için harekete geçildi.

Tunceli'nin Hozat ilçesinde bulunan ve yıkılmaya yüz tutmuş metruk yapıların kontrollü bir şekilde yıkımı için harekete geçildi. Son yağışlarla birlikte risk oluşturan bu yapıların ortadan kaldırılması amacıyla Vali Bülent Tekbıyıkoğlu'nun talimatıyla ilçe kaymakamına çalışmaların başlatılması yönünde emir verildi.

hozat.jpg

İhlas Haber Ajansı'nın Servis Ettiği Habere Göre; Hozat Belediyesi tarafından güvenlik şeritleriyle çevrelenen bu yapılar, metruk yapı komisyonu tarafından tutanak altına alındıktan sonra en kısa sürede yıkılacak. Vali Tekbıyıkoğlu'nun talimatıyla başlatılan bu çalışmalar, ilçedeki güvenlik ve çevre düzenlemesi açısından önem arz ediyor.

hozat-metrukk.jpg

Hozat ilçesindeki metruk yapıların kontrollü bir şekilde yıkımıyla birlikte, bölgedeki olası risklerin minimize edilmesi ve çevre düzenlemesinin sağlanması hedefleniyor. Vali Tekbıyıkoğlu'nun talimatıyla yürütülen bu çalışmaların ilerleyen süreçlerde ilçenin yaşam kalitesine olumlu katkı sağlaması bekleniyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.