Hozat'ın Enerjik Kaymakamı: Mahmut Fazıl Yıldız

Hozat'ın Enerjik Kaymakamı: Mahmut Fazıl Yıldız
Tunceli'nin Hozat ilçesinde görev yapan Kaymakam Mahmut Fazıl Yıldız, eğitiminden vizyonuna kadar ilçenin kalkınması için tutkuyla çalışıyor.

Tunceli'nin doğal ve tarihi zenginliklere sahip ilçesi Hozat'ın yönetiminde deneyimli ve vizyon sahibi bir isim bulunuyor: Kaymakam Mahmut Fazıl Yıldız. 1987 Kayseri doğumlu olan Yıldız, eğitimini Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı.

Kariyer hayatına 2016'da KOSGEB'de başlayan Yıldız, kamu hizmetinde daha aktif olmayı hedefleyerek Mülki İdare Amirliği yolunu seçti. Türkiye'nin farklı bölgelerindeki görevlerinin yanı sıra, İngilizce eğitimi için hem Ankara'da hem de İngiltere'de eğitim aldı.

2020'de Kaymakamlık kursunu bitirdikten sonra Yozgat Çayıralan'da bir yıl hizmet verdikten sonra, 2022'de Tunceli Hozat'a atandı. Burada, ilçenin kalkınması ve halkın ihtiyaçlarının karşılanması için tutkulu bir şekilde çalışıyor.

Halkla iç içe olan, vizyon sahibi ve çalışkan bir profil çizen Yıldız, aynı zamanda güvenlik güçleriyle de sıkı işbirliği içerisinde. İngilizce bilen, evli ve bir çocuk babası olan Yıldız, Hozat'ta saygı gören ve sevilen bir yönetici olarak dikkat çekiyor. (İLKHA)

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 709 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.