Hozat Belediyesi Sokak Hayvanları İçin Modern Bakım Merkezi İnşasına Başladı

Hozat Belediyesi Sokak Hayvanları İçin Modern Bakım Merkezi İnşasına Başladı
Hozat Belediyesi, sokak hayvanları için Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kapasiteyi artırmak amacıyla çalışmalara başladı.

Hozat Belediyesi, sokak hayvanlarının yaşam kalitesini yükseltmek için adımlar atıyor. Belediye, Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kapasite artışı hedefiyle yeni bir proje başlattı.

Mevcut bakımevinin sınırlarını genişletme kararı alan belediye, altyapı çalışmalarına hız verdi. Alanın çevresi, güvenliği sağlamak adına tel örgülerle çevrildi. Ayrıca, hayvanların daha ferah ve rahat bir ortamda yaşamaları için yeni barınaklar inşa edilmeye başlandı.

Bakımevi içerisinde daha önce dar alanlarda tutulan hayvanlar için artık geniş ve rahat bir bahçe alanı oluşturuldu. Bu sayede hayvanlar, tedavi ve rehabilitasyon süreçlerinde daha konforlu bir ortamda zaman geçirebilecekler.

Hozat Belediyesi yetkilileri, projenin kısa süre içerisinde tamamlanacağını ve sokak hayvanları için modern bir rehabilitasyon merkezinin hayata geçirileceğini belirtti. Ayrıca, bu süreçte gösterdikleri özveri ve çalışma azminden dolayı personelini takdirle anarak, tüm emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.(İLKHA)

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 1686 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum