Gökyüzü Rengarenk Uçurtmalarla Canlanıyor

Gökyüzü Rengarenk Uçurtmalarla Canlanıyor
Rengarenk uçurtmalarla gökyüzü aydınlanacak! İlçede 28 ve 29 Ekim'de düzenlenecek Uçurtma Şenliği'ne tüm halk davetli. Eğlence ve renk dolu iki gün için İlçe Stadyumu'nda buluşalım!

İlçe, renkli ve heyecanlı bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Gökyüzünü rengarenk uçurtmalarla süslemek isteyen her yaştan vatandaşı bekleyen "Uçurtma Şenliği", İlçe Stadyumu'nda gerçekleştirilecek.

28 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 11.00'de başlayacak olan şenlik, 29 Ekim 2023 Pazar günü saat 13.00'te ikinci günüyle devam edecek. Bu iki gün boyunca, hem uçurtma uçurmanın keyfini çıkaracak hem de çeşitli etkinlikler ve sürprizlerle dolu bir şenlik atmosferinde ailece vakit geçireceksiniz.

İlçenin gökyüzünü rengarenk uçurtmalarla donatmak için düzenlenen bu özel şenliğe tüm halk davetlidir. Katılımcılar kendi uçurtmalarını getirebileceği gibi, şenlik alanında birçok farklı model ve renkte uçurtma'da dağıtılacaktır.

Uçurtma uçurma geleneğini yaşatmayı ve aileler ile çocukları bir araya getirmeyi hedefleyen bu etkinlikte, uçurtma uçurmanın yanı sıra birçok yan etkinlik, müzik, dans gösterileri ve eğlenceli yarışmalar da yer alacak.

Kaynak:Haber Merkezi

Bu haber toplam 489 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.