Genel Müdür Arslan'dan İlçe Okullarına Özel Ziyaret

Genel Müdür Arslan'dan İlçe Okullarına Özel Ziyaret
 hozathaber.com Muhabiri
Bakanlık Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü, İlçedeki Okulları Ziyaret Ederek Eğitim Camiasıyla Buluştu

Bakanlık Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü, Pülümür İlçesinde Okulları Ziyaret Etti

İlçemize gelen Bakanlık Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Emir Hasan Arslan, beraberinde ilçe Milli Eğitim Müdürü Nurali Özdemir ile birlikte ilçedeki okulları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle buluştu.

Ziyaret kapsamında, Bakanlık Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Arslan, ilçenin eğitim kurumlarını yerinde inceleme fırsatı buldu. Okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerle samimi bir ortamda bir araya gelen Arslan, eğitim sistemi, öğrenci başarıları ve öğretmenlerin ihtiyaçları konusunda bilgi alışverişinde bulundu.

lce-egitimine-destek-icin-okullari-ziyaret-ettis.jpg

Milli Eğitim Müdürü Nurali Özdemir, ziyaretin eğitim camiası için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirterek, ilçede gerçekleştirilen eğitim faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Genel Müdür Arslan ise, ilçede yürütülen eğitim çalışmalarını yakından takip etmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

ilce-egitimine-destek-icin-okullari-ziyaret-ettifc.jpg

Ziyaretin sonunda, Bakanlık Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Sn. Emir Hasan Arslan, ilçe Milli Eğitim Müdürü Nurali Özdemir ve beraberlerindeki heyet, ilçedeki eğitim kurumlarına katkılarından dolayı teşekkür ederek ayrıldı. Bu özel buluşma, ilçedeki eğitim camiası için unutulmaz bir anı olarak tarihe geçti.

ilce-egitimine-destek-icin-okullari-ziyaret-ettiz.jpg

Bu haber toplam 23 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.