Genç Çayan Son Yolculuğuna Uğurlandı!

Genç Çayan Son Yolculuğuna Uğurlandı!
"Ovacık'ın Yeni Hozat köprüsü yakınında dün akşam meydana gelen olayda Hozatlı genç Çayan Demir, nehirde boğularak hayatını kaybetti. Genç adamın son sosyal medya paylaşımı yürekleri dağladı."

Ovacık'ın huzurlu doğasıyla bilinen Yeni Hozat köprüsü yakınında geçtiğimiz akşam yaşanan trajik olayın yankıları sürüyor. Hozatlı genç Çayan Demir, bilinmeyen bir sebeple nehrin sularına kapılarak hayatını kaybetti. Olayın ardından Çayan'ın son sosyal medya paylaşımı yürekleri burktu. Genç, son paylaşımında yakını Seda Demir'i etiketleyerek "Doğum Günün Kutlu Olsun, Bizli nice yıllara" mesajını paylaşmıştı.

O anı bölgede bulunan vatandaşların hızlı müdahalesine rağmen genç, kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. Olay yerine hızla sevk edilen sağlık ve kurtarma ekipleri, ilk müdahalelerde gençte yaşam belirtisi olmadığını tespit etti.

Bu acı olayın ardından, Çayan'ın ailesi, yakınları ve sevenleri büyük bir yasa boğuldu. Genç, sosyal medya paylaşımlarıyla sevdikleriyle olan son anılarını paylaşmış, bu paylaşımlar şimdi tüm sevenlerini gözyaşlarına boğmuş durumda.

Başlatılan resmi soruşturma devam ederken, Hozat'ta genç için cenaze namazı kılındı. Yakınları, sevenleri ve Hozat Kaymakamı Mahmut Fazıl Yıldız, Hozat Belediye Başkanı Seyfi Geyik ve Dersim Miiletvekili Ayten Kordu ve bölge halkı, genç için son görevlerini yerine getirerek onu ebediyete uğurladılar. Çayan Demir'in ani ve trajik ölümü, tüm hozat 'ta derin bir üzüntüye sebep oldu. (İLKHA)

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 1906 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.