Emniyet Müdürü Duman'dan Erivan Barut'a Gurur Dolu Ziyaret

Emniyet Müdürü Duman'dan Erivan Barut'a Gurur Dolu Ziyaret
 hozathaber.com Muhabiri
Dünya Şampiyonu Erivan Barut'a Onur Konuğu Ziyaret: İl Emniyet Müdürü Tebriklerini İletti.

Tunceli'nin gururu, dünya şampiyonu milli kick boksçu Erivan Barut, başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. İl Emniyet Müdürü Hakan Duman, bu muazzam başarıya imza atan sporcuyu ve ailesini evlerinde ziyaret ederek tebriklerini iletti.

Erivan Barut'un evine gerçekleştirilen tebrik ziyaretinde, il emniyet müdürü ve polisler, şampiyon sporcuyla bir araya gelerek başarılarını kutladı. Barut'un ailesi de bu anlamlı ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

gurur-dolu-bulusmaa.jpg

Dünya şampiyonu olmanın gururunu yaşayan Erivan Barut, ziyarette duygusal anlar yaşayarak, "Destekleri için herkese teşekkür ederim. Bu başarıyı Tunceli'ye armağan ediyorum. İlimizin adını dünya genelinde duyurmak benim için büyük bir onur" dedi.

Ziyaret sırasında çekilen fotoğraflarla ölümsüzleşen bu anlamlı buluşma, Tunceli'nin spor ve birlik ruhunu bir kez daha vurguladı. Emniyet müdürü Hakan Duman, Erivan Barut'a başarılarının devamını dilerken, sporcunun gelecek başarılarına olan inancını ifade etti. Bu güzel an, Tunceli'nin birlik ve beraberlik içindeki güçlü duruşunu yansıtmaya devam ediyor.

gurur-dolu-bulusma.jpg

Bu haber toplam 1317 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.