Elazığ, Bingöl ve Tunceli'de 6 Kişi Uyuşturucu İle Gözaltına Alındı

 hozathaber.com Muhabiri
Tunceli Merkezli Operasyonla Elazığ ve Bingöl'de Uyuşturucu Ticaretine Darbe Vuruldu.

Tunceli merkezli düzenlenen uyuşturucu operasyonunda Elazığ ve Bingöl illerinde gerçekleştirilen eş zamanlı baskınlarda, 6 şüpheli gözaltına alındı.

Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından koordine edilen soruşturma kapsamında, uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen şahıslar, polis ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda takibe alındı.

tunceli-uyusturucu.jpg

Tunceli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda, H.D. Tunceli'de, F.T. Elazığ Karakoçan’da, M.Y, M.D, E.A. ve A.T. ise Bingöl'de yakalandı. Yapılan aramalarda toplamda 1 kilo 83,34 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, adli işlemler için emniyet birimlerine teslim edildi.

narko-tunceli.jpg

Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 3'ü tutuklanırken, 2'si adli kontrol ve yurt dışı yasağı şartıyla serbest bırakıldı. Bir şüpheli ise Cumhuriyet Savcılığı tarafından serbest bırakıldı. Operasyonun, uyuşturucu ticaretiyle mücadele kapsamında etkili bir adım olduğu belirtilirken, emniyet birimleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın sürdüğünü açıkladı.

Bu haber toplam 1242 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.