Deva Partisi Çemişgezek Belediye Başkan Adayı Belli Oldu

Deva Partisi Çemişgezek Belediye Başkan Adayı Belli Oldu
 hozathaber.com Muhabiri
Çemişgezek'in Belediye Başkanlığı İçin Recep Yıldırım Aday Oldu.

Recep Yıldırım, 1977 yılında Tunceli'nin Çemişgezek ilçesine bağlı Bağsuyu köyünde dünyaya geldi. 9 kardeşli bir ailenin ferdi olarak Baba Adı Haydar ve Anne Adı Fatma çocuğu olarak büyüdü. İlköğrenimini Bağsuyu Köyü'nde tamamladıktan sonra ortaokul eğitimine Elazığ Abdullahpaşa Lisesi'nde devam etti ve lise öğrenimini Malatya Yeşilyurt Lisesi'nde başarıyla tamamladı.

Lise mezuniyetinin ardından iş hayatına Yıldız Holding satış departmanında adım atan Recep Yıldırım, 10 yıl boyunca bu sektörde önemli deneyimler kazandı. Daha sonra turizm sektörüne yönelerek kariyerine devam etti ve halen bu alanda faaliyet göstermektedir.

cemisgezek-deva-partisi-baskan-adayi-belli-oldu.jpg

Evli ve 2 çocuk babası olan Recep Yıldırım, kökenlerine sıkı sıkıya bağlı bir aile yapısından gelerek, çalışkanlığı ve azmiyle tanınmaktadır. Toplumla iç içe, yerel değerlere saygılı bir yaşam sürmüş, bu süreçte Çemişgezek Belediye Başkanlığı için adaylığını koymuştur. Halkının güvenini kazanmayı amaçlayan Yıldırım, şeffaf yönetim anlayışı ve hizmet odaklı vizyonuyla Çemişgezek'in geleceğine katkı sağlamayı hedeflemektedir.

Bu haber toplam 130 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.