Dersim'in Pülümür İlçesi, Sağanaktan Sonra Karla Kaplandı

Dersim'in Pülümür İlçesi, Sağanaktan Sonra Karla Kaplandı
 hozathaber.com Yazı İşleri Müdür
Pülümür'ü Beyaza Bürüyen Kar Yağışıyla Mücadele Başladı.

Tunceli'nin Pülümür ilçesi, dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağışın ardından kar yağışıyla kaplandı. İlçe merkezindeki hava koşullarının ani değişimi, belediye ekiplerini karla mücadele çalışmalarını başlatmaya zorladı.

Belediye ekipleri, oluşan kar örtüsünü temizleyerek cadde ve sokaklarda ulaşımın aksamaması için çalışmalarına hız verdi. Pülümür, beyaz bir örtüyle kaplanarak kış manzarasına büründü. Halkın güvenliği ve ulaşımın sürdürülebilirliği için belediye ekiplerinin özverili çalışmaları, olumsuz hava koşullarına karşı etkin bir mücadele örneği oluşturdu.

dersimin-pulumur-ilcesi-saganaktan-sonra-karla-kaplandii.jpg

Ayrıca, Karayolları ekipleri de Tunceli-Erzincan karayolunda olumsuzluklara karşı önlem almak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Kar yağışının etkisiyle oluşabilecek yol kapanmalarını engellemek için ekipler, kar temizleme ve tuzlama işlemlerini titizlikle yerine getiriyor.

Vatandaşlar, beyaz örtüyle kaplanan Pülümür'de kışın güzelliklerinin tadını çıkarırken, yetkililer de karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürerek halkın güvenliğini sağlamaya odaklanmış durumda.

Bu haber toplam 478 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.