Dersim'de İş Kazasında Temizlik İşçisi Ağır Yaralandı

Dersim'de İş Kazasında Temizlik İşçisi Ağır Yaralandı
 hozathaber.com Muhabiri
Dersim Belediyesi'nden İş Kazası Açıklaması: Emekçimiz Zülfü Çelikdemir İçin Acil Şifalar Diliyoruz

Dersim Belediyesi, 12 Ocak 2024 tarihinde belediyeye ait çöp aracından düşerek ağır yaralanan Zülfü Çelikdemir'e acil şifa dileklerini iletiyor. Yaşanan kaza olayıyla ilgili olarak adli ve idari soruşturma süreçleri başlatılmış olup, titizlikle takip edilmektedir.

Çalışma arkadaşlarının sağlık durumu ve ciddiyeti göz önünde bulundurularak, bazı basın yayın organlarında çıkan haberlere dair şu aşamada açıklama yapmanın etik olmadığını belirtiyoruz. Çalışma arkadaşımızın sağlığına kavuşmasıyla birlikte, gerekli açıklamaların yapılacağını vurgulamaktayız.

dersim-cop-kamyonu.jpg

Belediye olarak, yaşanan kaza olayının nasıl ve neden meydana geldiği konusunda adli makamlarca başlatılan soruşturmayı titizlikle takip ediyoruz. Aynı gün içerisinde belediye tarafından başlatılan idari tahkikat da devam etmekte olup, incelemeler sürmektedir. Belediye olarak, acılı ailenin yanında olduklarını ve elzem olanın çalışma arkadaşlarının hayata tutunması olduğunu belirtiyoruz.

dersim-acil-hastane.jpg

Dersim Belediyesi, her daim çalışma arkadaşlarının ve ailesinin yanında olacaklarını ifade ederek, olayın detaylarına dair gelecek bilgilerin kamuoyuyla paylaşılacağını bildiriyor.

Bu haber toplam 769 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.