"Dersim İlçesindeki Öğrenciler, Karnelerini Kaymakam Mahmut Fazıl Yıldız'a Takdim Etti"

"Dersim İlçesindeki Öğrenciler, Karnelerini Kaymakam Mahmut Fazıl Yıldız'a Takdim Etti"
"Dersim İlçesinde Öğrenciler, Karnelerini Kaymakam Mahmut Fazıl Yıldız'a Takdim Etti"

Dersim ilçesinde, 2022-2023 eğitim öğretim yılının sona ermesinin ardından öğrenciler, aldıkları karneleri Kaymakam Sayın Mahmut Fazıl Yıldız'a göstermek için makamında ziyaret etti.

Öğrenciler, başarılı bir eğitim dönemini tamamlamanın mutluluğunu yaşayarak, karnelerini Kaymakam Yıldız'a takdim etti. Kaymakam Yıldız, öğrencilerin başarılarını kutladı ve öğretmenlerin ve velilerin emeklerine teşekkür etti.

Ziyaret sırasında Kaymakam Yıldız, öğrencilerle sohbet ederek gelecek hedeflerine yönelik teşviklerde bulundu. Ayrıca, öğrencilerin yaz tatili sürecinde dinlenmeleri ve keyifli vakit geçirmeleri için önerilerde bulundu.

Öğrenciler, Kaymakam Yıldız'a duydukları saygı ve sevgiyi dile getirerek, kendilerini makamında ağırlamasından dolayı teşekkür etti. Ziyaret, öğrencilerin mutlu bir şekilde ayrılmalarıyla son buldu.

Bu anlamlı ziyaret, öğrencilerin eğitim hayatındaki başarılarının takdir edilmesini sağlarken, aynı zamanda öğrenci-veli-kaymakam ilişkilerinin güçlenmesine de katkı sağlamış oldu.

Kaynak:Haber Merkezi

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.