Çemişgezek’te şiir dinletisi

Çemişgezek’te şiir dinletisi
Çemişgezek Raşit Yüksel Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, "Ihlamur Şiirleri" programıyla büyük bir ilgi gördü.

Çemişgezek Raşit Yüksel Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen "Ihlamur Şiirleri" programı büyük bir ilgiyle gerçekleşti. Belediye Sinema Salonunda düzenlenen etkinlikte, Türkçe öğretmeni Eser Bahar Doğan'ın rehberliğinde öğrenciler tarafından hazırlanan şiirler seslendirildi. Öğrencilerin duygu ve düşüncelerini ifade ettikleri şiirler, izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Programın devamında ise Müzik Öğretmeni Seher Süzgün ve Türk Halk Müziği Sanatçısı Ali Bıra Yıldırım tarafından seslendirilen türküler dinleyiciler tarafından keyifle dinlendi. Sanatçıların muhteşem performansı etkileyici bir atmosfer oluşturdu.

Düzenlenen programa Çemişgezek Kaymakamı Önder Koç, Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız, Cumhuriyet Savcısı Mustafa Şahin, Milli Eğitim Müdürü Vural Berker, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sezgin Tek, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar yoğun bir katılım gösterdi. Bu özel etkinlik, toplumun farklı kesimlerinden insanları bir araya getirerek kültürel etkileşimi artırdı ve öğrencilerin yeteneklerini sergileme fırsatı sundu.

Kaynak:Haber Merkezi

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.