Çemişgezek'te Sarıbalta Köyü İlkokulu'nda Renkli Okuma Bayramı

Çemişgezek'te Sarıbalta Köyü İlkokulu'nda Renkli Okuma Bayramı
Sarıbalta Köyü İlkokulu'nda Sevinç Dolu Okuma Bayramı

Çemişgezek İlçesi'ne bağlı Sarıbalta Köyü İlkokulu'nda birinci sınıf öğrencilerinin okumaya başlamaları sevinci, renkli bir "Okuma Bayramı" etkinliğiyle kutlandı. Okulun çok amaçlı salonunda düzenlenen etkinliğe, Çemişgezek İlçe Milli Eğitim Müdürü Vural Berker, şube müdürleri, öğretmenler ve öğrenci velileri yoğun ilgi gösterdi.

Program kapsamında, öğrenciler okumaya geçişlerini çeşitli gösterilerle kutladılar, birbirinden renkli performanslar sergilediler. Eğlenceli anların yaşandığı etkinlikte, öğrencilerin okuma serüvenine başlamaları adına özel bir pasta kesildi ve bu anı ölümsüzleştirmek adına fotoğraf çektirildi.

cemisgezekte-okuma-senligi.jpg

İhlas Haber Ajansı'nın Servis Ettiği Habere Göre; Çemişgezek İlçe Milli Eğitim Müdürü Vural Berker, programın sonunda sahneye çıkarak okumaya başlayan minik öğrencilere tebriklerini iletti. Berker, öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dileyerek, okuma alışkanlığının bir ömür boyu sürecek bir serüvenin başlangıcı olduğunu vurguladı.

Öğrenci velileri de etkinliği gururla izleyerek çocuklarının ilk adımlarını attıkları bu önemli süreçte yanlarında oldular. Program, velilerin sevgi ve destekleriyle daha da anlam kazandı. Okuma Bayramı etkinliği, öğrencilere eğlenceli bir gün yaşatmanın yanı sıra, onların okuma tutkusunu artırmak adına da önemli bir adım oldu.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 882 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.