Çemişgezek'te Depo Kullanılamaz Hale Geldi

Çemişgezek'te Depo Kullanılamaz Hale Geldi
 hozathaber.com İnternet Editörü
Çemişgezek'te Alevler Depoyu Sarstı! Yangın Kontrol Altına Alındı.

Çemişgezek ilçesine bağlı Paşacık köyünde meydana gelen olayda, Yeşil Süzgün'e ait odunluk ve samanlık olarak kullanılan depoda yangın çıktı. Henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü başlayan yangın, depoyu kullanılamaz hale getirdi. Neyse ki, olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, depo tamamen kullanılamaz duruma geldi.

Paşacık köyündeki depoda çıkan yangını fark eden vatandaşlar, hemen durumu yetkililere bildirdi. İtfaiye ekipleri ve jandarma olay yerine sevk edilerek, alevlere müdahale edildi. Ekiplerin koordineli çabaları sonucunda, yangın kontrol altına alınarak söndürüldü, böylece çevre alanlara sıçraması önlendi.

cemisgezekte-depo-kullanilamaz-hale-geldii.jpg

Olayın çıkış nedeni hakkında detaylı bir inceleme başlatılırken, uzman ekipler tarafından depodaki yangının kaynağı belirlenmeye çalışılıyor. Vatandaşların güvenliği için hızla müdahale edilen yangın, çevre sakinlerini tedirgin etti. Depodaki malzemelerin tamamen kullanılamaz hale gelmesi, köylülerin bir süre daha bu depoyu kullanamayacakları anlamına geliyor.

Olayın ardından bölgede geniş güvenlik önlemleri alınırken, yangının etkilerini minimize etmek için çalışmalar devam ediyor. Yetkililer, benzer durumların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınacağını belirtti. Depoda çıkan yangın, bölge halkını bir araya getirirken, dayanışma ve yardımlaşma duygularının ön plana çıkmasına neden oldu.

Bu haber toplam 509 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.