Çemişgezek Kaymakamı Cüneyt Zor, Ortaokul Öğrencileriyle Buluştu

Çemişgezek Kaymakamı Cüneyt Zor, Ortaokul Öğrencileriyle Buluştu
Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinin Kaymakamı Cüneyt Zor, sürdürdüğü okul ziyaretleri kapsamında İstiklal Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinin Kaymakamı Cüneyt Zor, sürdürdüğü okul ziyaretleri kapsamında İstiklal Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Okulun fiziki koşullarını incelemek amacıyla gerçekleştirilen ziyarette, Kaymakam Zor'a Milli Eğitim Müdürü Vural Berker, Şube Müdürü Emrah Altuntaş ve Okul Müdürü Mete Han Özcelik eşlik etti. Toplantıda, okulun eğitim kadrosuyla bir araya gelinerek, eğitim ve öğretim durumu hakkında değerlendirmeler yapıldı.

tuncelinin-cemisgezek-ilcesinin-kaymakami-cuneyt-zor.jpg

İhlas Haber Ajansı'nın Servis Ettiği Habere Göre; Öğrencilerle ders ortamında buluşan Kaymakam Cüneyt Zor, sınav ve ders çalışma motivasyonu üzerine samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Eğitimde en üst düzey başarının sağlanması için hassas olduklarını belirten Zor, öğrencilere başarıya giden yolda destek olacaklarını ifade etti.

Eğitim Kalitesine Yönelik Değerlendirmeler

Toplantıda, okulun fiziki altyapısı ve eğitim kalitesiyle ilgili detaylı değerlendirmeler yapıldı. Kaymakam Zor ve beraberindeki heyet, öğrencilerin daha iyi bir eğitim ve öğretim ortamında yetişmeleri için gereken adımların atılması konusunda kararlılıkla hareket edeceklerini vurguladı.

kaymakammmmm.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 10 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.