Çemişgezek Kaymakamı Cüneyt Zor, Köylerde Halkın Taleplerini Değerlendiriyor

Çemişgezek Kaymakamı Cüneyt Zor, Köylerde Halkın Taleplerini Değerlendiriyor
Çemişgezek Kaymakamı Cüneyt Zor, Köy Ziyaretleriyle Vatandaşların Taleplerini Dinliyor.

Çemişgezek Kaymakamı Cüneyt Zor, ilçeye bağlı Kıraçlar, Sakyol, Aşağıbudak, Örenceler, Karasar ve Arpaderen Köyleri'ni ziyaret ederek köy halkının taleplerini dinledi. Zor, gerçekleştirdiği bu köy ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek, köylerin genel durumu hakkında bilgi aldı ve planlanan/devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

cemisgezek-kaymakami-cuneyt-zor.jpg

İhlas Haber Ajansı'nın Servis Ettiği Habere Göre; Her fırsatta köy ziyaretlerini sürdüreceklerini belirten Kaymakam Zor, "Köy ziyaretlerimizde, vatandaşlarımızın taleplerini dinleyip, birlikte değerlendirerek, çözüm noktasında değerlendirmelerde bulunuyoruz. Yapılacak hizmetlerde vatandaşımızın fikrinin gerekli ve önemli olduğunu düşünüyoruz. Köylerimizin ihtiyaçlarını imkanlarımız ölçüsünde ve önem sırasına göre karşılamaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

Kaymakam Zor'un köy ziyaretleri, ilçe genelindeki halkın beklentilerini daha yakından anlamak ve buna göre çözüm odaklı adımlar atmak adına önemli bir rol oynuyor. Bu bağlamda, vatandaşların doğrudan görüşlerini alarak planlanan projelerin daha etkin ve yerinde bir şekilde hayata geçirilmesine katkı sağlanıyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 242 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.