Çemişgezek Anadolu Lisesi'nde Tiyatro Heyecanı Başladı

Çemişgezek Anadolu Lisesi'nde Tiyatro Heyecanı Başladı
Çemişgezek Anadolu Lisesi Öğrencileri Sahneye Hazır: Tiyatro Grubu Gösterilere Başlıyor.

Çemişgezek Çok Programlı Anadolu Lisesi, sosyal etkinlikleri kapsamında öğrencileriyle bir araya gelerek tiyatro çalışmalarına başladı. KORAY KOLA ve Okul idaresinin koordinasyonunda gerçekleştirilen bu etkinlik, öğrencilerin morallerini yükseltme, motivasyonlarını artırma, kendilerini daha iyi ifade etme ve olaylara farklı perspektiflerden bakabilme becerilerini geliştirme amacını taşıyor.

Tiyatro grubu, öğrencilerle yaptığı yoğun çalışmalar sonucunda hem dram hem de komedi türündeki gösterilerle şirin ilçelerine renk katacak. Hazırlıklarını büyük bir özveri ile sürdüren öğrenciler, sahne performanslarıyla halkın karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kaymakam ve Millî Eğitim Müdüründen Onay: Çemişgezek Anadolu Lisesi'nde Tiyatro Çalışmaları Devam Ediyor

Çemişgezek'in tiyatro serüveninde en büyük destekçiler arasında bulunan Kaymakam Cüneyt Zor, Millî Eğitim Müdürü Vural Berker, Özel Büro Yetkilisi .Özdal Ardıç, Tiyatro Eğitmeni Koray Kola ve Okul Müdürü Erdi Ardiç ve Okul Müdür Yardımcısı Ozan Pektaş'a teşekkürlerini ileten öğrenci grubu, süreç boyunca sağladıkları destekten dolayı minnettarlıklarını ifade ediyor.

cemisgezek-anadolu-lisesinde-tiyatro-heyecani-basladiii.jpg

Bu önemli etkinlikle ilgili bilgi veren Tiyatro Eğitmeni; "Öğrencilerimizin tiyatro ile buluşması, hem sanatsal hem de bireysel gelişimlerine katkı sağlayacaktır. Bu güzel etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür eder, tüm halkımızı gösterilerimizi izlemeye davet ederiz," dedi.

Çemişgezek Çok Programlı Anadolu Lisesi Tiyatro Grubu, bu coşkulu serüvenin sonunda güzel oyunlarda buluşmak üzere halkı bekliyor. Sahnedeki yetenekleri ve enerjileriyle izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak olan öğrenciler, ilçelerine sanat dolu bir deneyim sunacak.

cemisgezek-anadolu-lisesinde-tiyatro-heyecani-basladii.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 39 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.