Cem Emir Parkı Yenilendi, Halkın Hizmetine Açıldı

Cem Emir Parkı Yenilendi, Halkın Hizmetine Açıldı
Cem Emir Parkı yenilendi, halkın hizmetine açıldı. Çocuk havuzları, piknik alanları, spor alanları ve daha fazlasıyla keyifli bir ortam sunuyor.

Cem Emir Parkı, yenileme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte tekrar halkın hizmetine açılmıştır. Parkın yenilenme sürecinde şu çalışmalar gerçekleştirilmiştir:

  • Park alanındaki beton ve taşlardan oluşan alanlar sökülerek çim ekimi ve peyzaj çalışmaları yapılmıştır. Bu sayede, park daha yeşil ve doğal bir görünüme kavuşmuştur.

  • İki adet çocuk havuzu inşa edilmiştir. Bu havuzlar, çocukların güvenli ve keyifli bir şekilde suyla vakit geçirebilecekleri şekilde tasarlanmıştır.

  • Piknik alanı ve içerisindeki piknik masaları yenilenerek daha konforlu hale getirilmiştir.

  • Çocuk park alanı da onarılarak güvenli bir oyun ortamı oluşturulmuştur.

  • Hozat Kadın Kooperatifi tarafından işletilecek bir kafeterya hizmete açılmıştır. Ziyaretçilere yiyecek ve içecek hizmeti sunan kafeterya, parkta keyifli bir mola imkanı sağlamaktadır.

  • Park içerisine spor alanları eklenmiştir. Voleybol ve mini futbol sahaları ile spor aletleri yapılacaktır.

Yenilenmiş ve geliştirilmiş haliyle Cem Emir Parkı, halka huzurlu ve keyifli bir vakit geçirme imkanı sunmaktadır. Alkolsüz bir ortamda ailelerin çocuklarıyla güzel vakit geçirebileceği bir park haline getirilmiştir.

Parkın açılışına katılan sanatçılara, belediye başkanlarına , il ve ilçe başkanlarına tunceli ve halkına teşekkür ederiz. Yenilenen Cem Emir Parkı ilçeye hayırlı olsun.

whatsapp-gorsel-2023-07-08-saat-16-27-45.jpg

021524154510458.jpg

gvgnvjhgjnkjk.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 107 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.