Bakımevi Kapasitesi Arttı: 110 Köpek Kısırlaştırıldı!

Bakımevi Kapasitesi Arttı: 110 Köpek Kısırlaştırıldı!
Sokak Hayvanları İçin Genişletilen Bakımevi Kapasitesi Artırılıyor! Hozat Belediye Başkanı Seyfi Geyik Şu Açıklamalarda Bulundu:

Sokak Hayvanları İçin Genişletilen Bakımevi Kapasitesi Artırılıyor! Hozat Belediye Başkanı Seyfi Geyik Şu Açıklamalarda Bulundu:

Sokak hayvanlarını koruma ve bakımına yönelik olan sorumluluğumuzu bir adım daha ileri taşıyarak bakımevimizin kapasitesini artırma çalışmalarımızı tamamlama aşamasına getirdik. Bu sayede daha çok sokak hayvanına el uzatabilecek, onlara daha konforlu ve sağlıklı bir yaşam alanı sunabileceğiz.

KISIRLAŞTIRMA YAŞATIR” mottosuyla yola çıkan Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezimizde, Veteriner Birimimizin özverili çalışmaları sonucunda 110 köpeğin kısırlaştırma işlemleri başarıyla gerçekleştirildi. Ancak çalışmalarımız bu kadarla sınırlı kalmadı. 10'u kanser olmak üzere 70'in üzerinde farklı türlerde sokak hayvanı (kirpi, kaplumbağa, köpek, kedi) bu merkezimizde tedavilerini tamamlayarak sağlıklarına kavuştu.

Bununla birlikte, barınağımızda hayvanlarımızın beslenme ihtiyaçları için özel olarak tasarlanmış mama kapları yerleştirildi. Ayrıca, atık yemeklerin toplanması ile hayvanlarımıza düzenli ve dengeli bir beslenme programı sunmayı hedefliyoruz.

Bu süreçte emeği geçen, gece gündüz demeden sokak hayvanlarımız için çalışan kıymetli mesai arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Onların özverili çalışmaları sayesinde sokak hayvanlarına daha iyi bir yaşam kalitesi sunabilmenin haklı gururunu yaşıyoruz.(İLKHA)

1hozat.jpg

2hozat.jpg

3hozat.jpg

4hozat.jpg

5hozat.jpg

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 816 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.