29 Yıl Önce Terör Saldırısında Şehit Edilen Babasının Koltuğuna Oturdu

29 Yıl Önce Terör Saldırısında Şehit Edilen Babasının Koltuğuna Oturdu
Tunceli'nin Nazımiye İlçesi, 29 Yıl Sonra Tekrar Kemal Tekin Ailesine Emanet!

Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimler, duygusal bir anlam taşıdı. 29 yıl önce terör örgütü PKK tarafından şehit edilen dönemin Belediye Başkanı Kemal Tekin'in oğlu Ali Emrah Tekin, tüm rakiplerini geride bırakarak Nazımiye Belediye Başkanı seçildi.

Ali Emrah Tekin, Nazımiye'ye Hizmet Etmeye Hazır!

Mazbatasını alarak göreve başlayan 41 yaşındaki Ali Emrah Tekin, babasının izinde ilerlemek için kararlı bir duruş sergiliyor. Babası gibi Nazımiye halkına hizmet etmenin onun için birinci öncelik olduğunu belirten Tekin, "Babamın ilkeleri doğrultusunda Nazımiye halkına hizmet etmek benim için büyük bir onur ve sorumluluktur" dedi.

aw185551-01.jpg

Nazımiye'nin Geleceğine Yönelik Taahhütler

Kemal Tekin'in 29 yıl önceki şehadetinden sonra Ali Emrah Tekin, babasının devraldığı bayrağı aynı inançla taşımaya hazır olduğunu ifade etti. "Babam iyi bir insandı. Her zaman hemşehrilerinin iyiliği ve güzelliği için çalıştı. Ben de aynı şekilde, onun tavsiyeleri doğrultusunda Nazımiye'nin kalkınması ve gelişmesi için çalışacağım" diyen Tekin, ilçenin küçük ve kısıtlı imkanlarına rağmen daha kaliteli hizmet sunmak için çaba harcayacaklarını vurguladı.

Nazımiye'nin Geleceği İçin Çalışmalar Başladı

Nazımiye'nin yeniden canlanması ve gelişmesi için Cumhuriyet Halk Partisi'nin desteklerini beklediklerini ifade eden Başkan Tekin, "Partimizin halkçı belediyecilik anlayışıyla, ilçemizin gelişimi için büyük adımlar atacağız. Hemşehrilerimizin desteğiyle Nazımiye'yi yaşanabilir, tercih edilen bir ilçe haline getireceğiz" şeklinde konuştu.

Ali Emrah Tekin'in Nazımiye için gösterdiği bu kararlılık ve vatanseverlik, ilçenin geleceği için umut vadeden bir başlangıç olarak görülüyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 15 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.