Galaxy S24, ProVisual Engine ile Fotoğraf Deneyimini Yeniden Tanımlıyor

Galaxy S24, ProVisual Engine ile Fotoğraf Deneyimini Yeniden Tanımlıyor
 hozathaber.com Muhabiri
Samsung, Yenilikçi Galaxy S24 Serisi İle Mobil Teknoloji Oyununu Değiştiriyor.

Samsung Electronics, yeni Galaxy S24 serisinin mobil cihazların kullanıcı deneyimini sonsuza dek değiştireceğini açıkladı. Şirketin CEO'su TM Roh, Galaxy S24'ün dünya ile bağlantıyı dönüştürdüğünü ve mobil teknolojilerin gelecek on yılını başlattığını belirtti. Yapay zeka (AI) tarafından desteklenen Galaxy S24 serisi, akıllı çağrılar, metin çevirileri ve ProVisual Engine özelliğiyle çekilen fotoğrafları mükemmelleştirme gibi bir dizi yenilikçi özellik sunuyor.

samsung.jpg

TM Roh, "Galaxy AI, köklü inovasyon geleneğimiz ve kullanıcıların akıllı telefonlarını kullanma alışkanlıklarına dair derin bilgilerimiz üzerine inşa edildi. Galaxy AI'ın kullanıcılarımıza getireceği yeni olanakları görmek için sabırsızlanıyoruz." dedi. Samsung Electronics Türkiye Başkanı ve CEO'su Jeff Jo da, yapay zeka teknolojisinde devrim yaratıldığını ve Galaxy S24 serisinin mobil cihaz kullanımını yeniden tanımladığını söyledi.

Galaxy AI, iletişimi geliştirmeyi amaçlayan kullanışlı özellikler sunuyor. Dil bariyerini aşarak iletişimi kolaylaştıran Galaxy S24 serisi, yurt dışında insanlarla konuşmayı veya rezervasyon yapmayı daha basit hale getiriyor. "Chat Asistanı" adlı özellik, mesajlar ve uygulamalarda iletişim tonunu mükemmelleştirmeye yardımcı oluyor. Samsung Notes, Not Asistanı ile organize olmayı kolaylaştırırken, Ses Kaydı Asistanı birden fazla konuşmacının olduğu durumlarda ses kayıtlarını yazıya dökmek için kullanılıyor.

telefon-samsung-galaxy.jpg

ProVisual Engine, Galaxy S24 serisindeki fotoğraf ve görüntüleme deneyimini zenginleştirerek kullanıcılara yaratıcılıkta özgürlük sunuyor. Adaptif Piksel Sensörü ve 5x optik yakınlaştırma özellikli lensli Quad Tele System, görüntü kalitesini maksimuma çıkarıyor. Galaxy AI düzenleme araçları, çekimlerden sonra hızlı değişiklikler yapma olanağı tanırken, Düzenleme Önerisi ile her fotoğrafa mükemmel ayarlar öneriyor.

Yapay zeka günlük yaşamın önemli bir parçası haline geldikçe, Galaxy S24 serisinin yonga seti, ekran ve diğer özelliklerinde yapılan geliştirmeler, oyun oynamaktan video düzenlemeye kadar birçok görevde üstün performans sunuyor. Galaxy S24 Ultra modelleri, Snapdragon 8 Gen 3 Mobil Platform ile donatıldı ve Galaxy gaming deneyimini güçlendiren donanım ve yazılım iyileştirmelerine sahip.

Galaxy S24 serisi, Samsung Knox güvenlik platformu ile kritik bilgileri koruyor ve kullanıcılara cihazlarında istedikleri değişiklikleri yapma ve kontrol sağlama imkanı sunuyor. Gelişmiş Zeka ayarları, kullanıcılara verilerinin yapay zeka deneyimlerinde işlenme düzeyini kontrol etme yeteneği sağlıyor.

Yenilikçi tasarımıyla dikkat çeken Galaxy S24 serisi, geri dönüştürülmüş malzemelerin kullanılmasıyla çevresel sürdürülebilirliği vurguluyor. Geri dönüştürülmüş plastik, cam, alüminyum, kobalt ve nadir toprak elementleri içeren bileşenler, Galaxy S24 serisini çevre dostu bir seçenek haline getiriyor.

Son olarak, Galaxy S24, 7 nesil işletim sistemi yükseltmeleri ve 7 yıl güvenlik güncellemeleri alarak kullanıcılara uzun vadeli bir performans ve güvenlik taahhüdü sunuyor. Bu, Samsung'un ürün yaşam döngüsünü uzatma çabalarının bir parçası olarak öne çıkıyor.

Bu haber toplam 20 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.