Yapıcıoğlu: Oy kullanırken ailelerinizi, gençlerinizi ve evlatlarınızın geleceğini de göz önünde bulundurun

Yapıcıoğlu: Oy kullanırken ailelerinizi, gençlerinizi ve evlatlarınızın geleceğini de göz önünde bulundurun
 hozathaber.com Muhabiri
Bursa'da cuma namazı çıkışında halkla buluşan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, aile kurumunun üzerinde oynanan oyunların altını çizerek; "Aile kurumu yok olursa toplum ayakta kalamaz.

28 Mayıs'taki 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçimleri için yoğun bir şekilde çalışmalarına devam eden HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Bursa'daki temaslarına devam etti.

Cuma namazını Yıldırım ilçesinde bulunan Oto Sanayi Sitesi'nde (OTOSANSİT) kılan Yapıcıoğlu, bir çay ocağında vatandaşlarla sohbet etti.

Vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Yapıcıoğlu, pazar günü yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek çağrısında bulundu.

"Aileye verilen önem milletin en temel özelliklerinden biridir"

Aile kurumunun önemine vurgu yapan Yapıcıoğlu, "Bizi biz yapan değerlerimiz vardır. Bizim bir inanç birliğimiz var, bir hedef birliğimize sahibiz ve ortak bir vatanımız var. Bu vatanın bireyleri olarak, farklı inançlara mensup vatandaşlarımızla birlikte tek bir millet oluşturuyoruz. Aileye verilen önem milletin en temel özelliklerinden biridir. Şu anda içeriden ve dışarıdan yoğun bir şekilde aile kurumu hedefte. Aile hayatını yıkmayı hedefliyorlar. Adaylardan biri, 'Karadeniz'den çıkan gaz ve Gabar'dan çıkan petrolle Aile ve Gençlik Bankası kuracağız, bu şekilde ailelerimizi ayakta tutacağız ve cinsi sapkınlıklara izin vermeyeceğiz' diyor. Başka bir aday ise, 'Herkesin kendi yaşam tarzına saygı duymalıyız. Eşcinsel evlilikleri destekliyoruz ve toplum hazır olana kadar bu konuda ilerleriz' diyor. Aile bir toplumun temel taşıdır. Aile tahrip olursa, toplum bir arada kalamaz. Cinsel sapkınlıkları yapanlar zaten var; ancak tüm topluma yaymaya çalışıyorlar. Batılı ülkelerde birçok sebep var ama temel sebeplerden biri, aile yapısının tahrip olmasıdır. Sandığa gitmeden önce ailelerinizi, gençlerinizi ve evlatlarınızın geleceğini de düşünmelisiniz." dedi.

"Kendinizi, evladınızı, milletinizi, bayrağınızı, bağımsızlığınızı düşünün"

Yapıcıoğlu, konuşmasında şunları belirtti: "Bir şeyin kendi çocuklarına zarar vermesi, kendisine zarar vermemesi anlamına gelmez. Küresel şer güçleri cinsiyetsiz toplumları hedefliyor ve bunu yaymak istiyorlar. Cinsiyet karışıklığı ve sapıklıklarının yayılmasını istiyorlar. Papa bile bununla mücadele çağrısında bulundu. Her tarafa baskı yapıyorlar. Buna karşı koymak için güçlü siyasi liderlere, hükümetlere ve kararlı liderlere ihtiyacımız var. Sandığa gitmeden önce bu konuları düşünmelisiniz ve şunu her vatandaşımıza söylüyorum: Kendinizi, evladınızı, milletinizi, memleketinizi, bayrağınızı, özgürlüğünüzü ve bağımsızlığınızı düşünün. Oyunuzu kullanırken, sol tarafta yer alan Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının altına mührünüzü basın."

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.