Üniversite Mezuniyet Töreninde Kız Öğrenci LGBT Bayrağı Açtı

Üniversite Mezuniyet Töreninde Kız Öğrenci LGBT Bayrağı Açtı
Uşak Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü'nün mezuniyet töreninde bir kız öğrenci sahneden inerken LGBT bayrağı açtı.

Uşak Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü'nün mezuniyet töreninde bir kız öğrencinin sahneden inerken LGBT bayrağı açması Twitter'da geniş yankı uyandırdı. Görüntüler sosyal medyada gündem oldu ve bu olay hakkında farklı görüşler dile getirildi. Bazı sosyal medya kullanıcıları öğrenciye destek verirken, bazıları ise tepki gösterdi.

Üniversite yönetimi, öğrencinin LGBT bayrağını kıyafetine gizlediğini ve tören sırasında ani bir hareketle açtığını açıkladı. Bu olayın provokasyon amacı taşıdığı düşüncesiyle kız öğrenci hakkında soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

Bu tür olaylar üniversitelerde ve toplumda farklı tepkiler ve tartışmalar doğurabilir. Öğrencilerin düşünce ve ifade özgürlüğüne saygı gösterirken, üniversite kurallarına uygun davranmaları da önemlidir. Olayın soruşturulması ve sonrasındaki gelişmeler yakından takip edilmelidir. (İLKHA)

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 277 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.