Tunceli'de Orman Yangınlarıyla Mücadele Denetimi

Tunceli'de Orman Yangınlarıyla Mücadele Denetimi
Tunceli'de, orman yangınlarıyla mücadele kapsamında Munzur ve Pülümür vadilerinde polis ekipleri tarafından denetim gerçekleştirildi.

Tunceli'de, orman yangınlarıyla mücadele kapsamında Munzur ve Pülümür vadilerinde polis ekipleri tarafından denetim gerçekleştirildi. Son dönemlerde turist yoğunluğunun yaşandığı kentte, Valilik koordinasyonunda doğanın korunması için çeşitli tedbirler alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Munzur ve Pülümür vadilerinde orman yangınlarına karşı denetimler gerçekleştirdi. Kontroller sırasında vatandaşlar doğada ateş yakmamaları ve çevre temizliğine dikkat etmeleri konusunda uyarıldı.

Denetimler belirli aralıklarla sürdürülecek ve kurallara uymayan kişilere cezai işlem uygulanacak. Bu önlemlerle birlikte orman yangınlarının önüne geçmek ve doğal güzelliklerin korunmasını sağlamak hedeflenmektedir.

Tunceli'de yapılan bu denetimler, orman yangınlarının önlenmesi ve doğal çevrenin korunması konusundaki hassasiyetin bir göstergesidir. Vatandaşların da doğal alanlarda sorumlu davranarak yangın güvenliği kurallarına uymaları büyük önem taşımaktadır.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.