Tunceli İŞKUR Müdürü Değişti

Tunceli İŞKUR Müdürü Değişti
1971 doğumlu Özdemir Aktaş, lise eğitimini Ankara Gazi Çiftliği Lisesi’nde tamamladı. Dicle Üniversitesi İşletme bölümünde öğrenim gördüğü sırada iş hayatına atıldı.

Tunceli İŞKUR Müdürü Özdemir Aktaş 9 yıl boyunca görev yapmasının ardından tayin edildi. İşte yeni görevi:

Yaklaşık 9 yıldır Tunceli’de İŞKUR Müdürlüğü yapan Özdemir Aktaş, Ankara’daki İŞKUR Genel Müdürlüğü bünyesinde İstihdam Uzmanı olarak çalışmak üzere atandı. Aktaş'ın yerine ise Ankara’da SGK’de çalışan biri getirilecek.

2014 yılında atanmıştı

Özdemir Aktaş, Kasım 2014'ten bu yana Tunceli’de Çalışma ve İşkurumu Müdürü olarak görev yapıyordu. Artık İŞKUR Genel Müdürlüğü’nde çalışacak.

Özdemir Aktaş kimdir?

Ankara İşkur'un web sayfasına göre:

1971 doğumlu Özdemir Aktaş, lise eğitimini Ankara Gazi Çiftliği Lisesi’nde tamamladı. Dicle Üniversitesi İşletme bölümünde öğrenim gördüğü sırada iş hayatına atıldı. 1991-1999 yılları arasında özel sektörde insan kaynakları, pazarlama, turizm ve işletme alanlarında farklı mesleklerde çalıştıktan sonra işletmelerin yönetim pozisyonlarında üst düzey yönetici olarak görev yaptı. 2001’de memuriyet hayatına başladı. 2009 yılında Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü'ne geçti ve o zamandan beri kurumun birçok seviyesinde görev yaptı. Son olarak, 2014 yılı Kasım ayında Tunceli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’ne İl Müdürü olarak atandı. 2019-2020 yıllarında kısa bir süre Tunceli Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde İl Müdürü V. olarak görev yaptı. Başarılı çalışmaları ve sivil toplum kuruluşları tarafından verilen birçok plaket ve ödül aldı. Özdemir Aktaş, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında yüksek lisans yapmış olup evli ve 3 çocuk babasıdır. (İLKHA)

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.