Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu Hakkında Çarpıcı İddia
Yayınlanma:
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Atatürk'e olan tavrıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında dikkat çekici ifadeler kullandı. TV100'de katıldığı bir canlı yayın programında, Özcan, Kılıçdaroğlu'nun Atatürk'e olan tavrıyla ilgili iddialarda bulundu.
Tanju Özcan, "Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Dersim Harekatı nedeniyle Atatürk'e karşı duyduğu bir rahatsızlık olduğunu düşünüyorum," şeklinde ifade ederek bu konudaki görüşlerini ilk defa açıkladığını belirtti. Özcan, Dersim'deki olaylara işaret ederek, Kılıçdaroğlu'nun bu konuda bir ukde taşıdığını ve bu nedenle Atatürk'e karşı sempati beslemediğini ileri sürdü. Özcan ayrıca, Kılıçdaroğlu'nun "Atatürk" ifadesini nadiren kullandığına dikkat çekti.(İLKHA)
Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)
Bu haber toplam 754 defa okunmuştur
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.