Suruç Ölüm Yolu'nda Yol Çalışmaları Başladı

Suruç Ölüm Yolu'nda Yol Çalışmaları Başladı
 hozathaber.com İnternet Editörü
.

Suruç Ölüm Yolu'nda Yol Çalışmaları Başladı

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan tarafından gündeme getirilen Suruç Ölüm Yolu'nda yol çalışmaları başladı.

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan, Şanlıurfa'nın önemli bir sorununun çözümü için bir adım atıldığını belirtti.

Her hafta cuma günleri saat 11.11'de kentin farklı bir sorununu ve çözüm önerisini dile getiren Özaslan, Suruç Ölüm Yolu'nda birçok kişinin hayatını kaybettiği kazalar nedeniyle yol çalışmalarının başlatıldığını bildirdi.

Özaslan, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda ise şunları yazdı:

"Müjde... Müjde... Müjde..! Siyaset; Halka Hizmet Sanatıdır... HÜDA PAR'ın ısrarlı ve istikrarlı çalışmaları sonucu "Suruç Ölüm Yolu" için çalışmalar başladı. Emeği geçen herkese teşekkürler."

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı, Şanlıurfa-Suruç-Birecik karayolunda yaşanan trafik kazalarına dikkat çekmek için kara yolunda bulunan bir yakıt istasyonunun bahçesine taziye çadırı kurmuştu.

Ölümcül kazalara dikkat çekmek amacıyla Şanlıurfa-Suruç-Birecik karayolunda farklı eylemler gerçekleştirilmişti. Daha önce de HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı, kara yolundaki kazalara dikkat çekmek için kefen giyerek yürümüştü.

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan, Suruç Ölüm Yolu'nun ihale sözleşmesinin imzalandığını ve bayram sonrası çalışmaların başlayacağını açıklamıştı.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.