Soyer, CHP Lideri Özgür Özel ile Toplantıda Buluştu: İzmir'in Geleceği Masaya Yatırıldı

Soyer, CHP Lideri Özgür Özel ile Toplantıda Buluştu: İzmir'in Geleceği Masaya Yatırıldı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile yaptığı görüşmede, gelecekte farklı alanlarda birlikte çalışma teklifi iletildiğini, ancak teşekkür ederek böyle bir talebinin olmadığını belirttiğini açıkladı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in davetiyle Ankara'da bir araya geldiklerini duyurdu.

Soyer, görüşmede İzmir'deki yerel seçim ile ilgili endişelerini, görüş ve önerilerini CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e ilettiğini belirtti. Ayrıca, kendisinin gelecekte farklı alanlarda birlikte çalışmaları için Özel'in tekliflerine teşekkür ettiğini ifade eden Soyer, ancak şu an böyle bir talebinin olmadığını dile getirdi.

İzmir'in ve Türkiye'nin aydınlık geleceği için doğru olanı söylemeye ve bu memleket için canla başla, aşkla çalışmaya devam edeceğini vurgulayan Soyer, görüşmeye ilişkin detayları takipçileriyle paylaştı. Bu gelişmenin, CHP içindeki ilişkilerin ve yerel siyasetin nabzını tutan önemli bir adım olduğu belirtiliyor.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 4 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.