Siyonist işgal rejimi Filistinli araca saldırdı, 2 kişi hayatını kaybetti

Siyonist işgal rejimi Filistinli araca saldırdı, 2 kişi hayatını kaybetti
Siyonist işgal rejimi Filistinli araca saldırdı, 2 kişi hayatını kaybetti

Siyonist işgal rejimi Filistinlilere ait aracı hedef aldı: 2 şehid

Siyonist işgal rejimi, Gazze Şeridi'nde bir Filistinli araca hava saldırısı düzenledi. Bu saldırıda 2 Filistinli hayatını kaybetti.

Önceki gece Siyonist işgal rejimi, Gazze ve Refah şehirlerine saldırarak 4 çocuk dahil 13 kişinin ölümüne sebep oldu. 20 kişi de yaralandı. Bu saldırıların ardından, Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılar hava saatlerinde de devam etti.

Gazze Şeridi'nin güney kesimindeki Hanyunus şehrinin doğusundaki El-Karare beldesinde yapılan saldırıda 2 Filistinli hayatını kaybetti.

Kimlikleri henüz açıklanmayan şehitlerin siyonist işgal rejiminin bir hücreyi hedef aldığı sırada araçta olduğu söyleniyor.

Siyonist medya organları ise, işgal rejiminin tanksavar füzesi atmaya hazırlanan bir hücreyi hedef aldığını iddia ediyor.

Önceki geceki saldırılarda, Gazze ve Refah şehirlerinde bulunan üç ev hava saldırısı ile vuruldu. Bu saldırılar sonucunda, İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı olarak bilinen Kudüs Tugayları üç komutanı, eşleri ve çocuklarından oluşan 13 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi yaralandı.(İLKHA)

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.