Sinan Oğan'ın hangi ittifakı destekleyeceği belli oldu! Bu kulis ses getirir...

Sinan Oğan'ın hangi ittifakı destekleyeceği belli oldu! Bu kulis ses getirir...
.

Sinan Oğan'ın hangi ittifakı destekleyeceği belli oldu! Bu kulis ses getirir...

Siyasal iletişimci Ferhat Murat, Sinan Oğan'ın Cumhur İttifakı'na destek vereceğini duyurdu. Ferhat Murat, "Herhangi bir bakanlık ya da cumhurbaşkanlığı yardımcılığı gibi siyasi bir pazarlık yapılmadığının da altını çizelim." dedi.

14 Mayıs'ta gerçekleşen seçimlerde Türkiye tercihini yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 49.52 ile sandıktan birinci çıkarken Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy oranı yüzde 44.88, Sinan Oğan'ın ise yüzde 5.17 oldu.

Cumhurbaşkanı seçimlerinde ilk turda en yüksek oyu alan iki aday Erdoğan ve Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs'ta bir kez daha yarışacak.

"Sinan Oğan, Cumhur İttifakı'na desteğini açıklayacak"
Siyasal İletişimci Ferhat Murat, tv100'de katıldığı programda Sinan Oğan'ın Cumhur İttifakı'na desteğini açıklayacağını duyurdu.

Ferhat Murat'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Yarın sayın Sinan Oğan bugünkü görüşme sonrasında Cumhur İttifakı'na desteğini açıklayacak. Çok büyük ihtimalle yarın olmazsa bir sonraki gün Cumhur İttifakı'na destek verdiğini açıklayacak. Kendi görüşünün Cumhur İttifakı yönünde olduğunu ifade edecek.

Herhangi bir bakanlık ya da cumhurbaşkanlığı yardımcılığı gibi siyasi bir pazarlık yapılmadığının da altını çizelim. Yüzde 5'in büyük bir bölümü milliyetçi oylar. Türkiye'nin beka süreci ortadayken, kendi şahsi siyasi hesapları için bir yönlendirme yapmak doğru değil. Siyasi bir makam veya mevki olmayacak.(İLKHA)

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.